bilr ännu en tråk dag för min del :/

hej hej alla blogg läsare (inte för att jag tror att någon läser detta HAHAH xD)

det blir nog ännu en tråk dag för min del som sagt.Jag har absolut inget att vara med idag :( Lollo är hon sin moster på landet,julia är på kollo,jocke julia och hugo är borta någonstans,filip och melvin är hon sin morsa och alexandra är i göteborg!ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH ÅNGEST!!!!så ska snart med adrian och mamma till någon soptipp och slänga drians skräp bord KUL!!(INTEEE!* sen ska vi hämta adrians Tv OM VI FÅR TAG PÅ  pappa som har nyckeln till förrådet så om vi får tag på pappa så är jag nog med han på hanns jobb eller nått om jag får!

aja NU SKA JAG BLI SOCIAL IGEN!!




vid tangetbordet




Håller med ,,

Alice du har helt rätt vi har varig ocosiala (Stavning)
men inte så konstigt det är ju sommar lov då är det ju meningen att man ska chilla och va ute inte
sitta med datorn hela dan (Ett undantag om det regnar)
XD





Över till verkligheten ,
idag är jag med Elin
Vi ska (nog) Åka till skojlandet tror vi .
Annars så försöker vi bara ha något för oss :P

menmen måste gå, uppdaterar snart hoppas jag...
Kolla Elins blogg,
elinwiremalmmm.blogg.se
:D

OJOJOJ

OJ vad vi har varigt osociala


aja kom hem i går tror jag.aja snart kommer min mormor,morfar och min kära moster anna med mina älsklingar fy fan vad jag har saknat dom,bloggar senare har inget att skriva så.....


BARCELONA!

tjena spanien o hej barcelona.



hitils har barcelona varigt segt men roligt det började med att vi gick ner och handlade mat.sen så gick vi upp och la oss och vaknade runt kl 19.20.nu ska vi snart gå ner och äte sen ska vi gå till ramblan*jag lägger upp massor av bilder när vi kommer hem.




Mellbystrand,

Nu har jag varigt i mellbystrand en hel vecka det har varigt skit varmt och vi jag har badat varje dag
När vi åkte ditt tog det typ 5 o en halv timme med det var det värt för det är ju så fint och huset va va i va så fint !
Saknar det redan även fast vi åkte hem igår,
Jag va i båstad och halmstad också för att kolla läget och för att äta glass såklart xd 

Här kommer lite bilder :D
1.stranden världens finnaste!<3
2.vardagsrumet ,
3.Huset närmast bodde vi i :)
.

Norge(y'

tjo hejsan

nu sitter jag framför datorn hos min mormor och morfar och lyssnar på håkan hällström.Jag har det bra här i värmlan så oroar er inte för mig nej!
igår va jag i Norge! vi hämtade min kära moster anna som bor i parais men som hade flygigt till sverige för att vi ska ha familjefest här i värmland och såklart för att träffa oss :D
jag ska ge ar alla som ska till norge ett tipps...ta med mycket pengar och om ni är åksjuka så ta med många påsar norge är det dyraste och det buckligaste landen det är även väligt krokigt så tänk på det ni.idag har jag bara latat mig och badat i poolen hela dagen nyss kom min andra kära moster mathilda.hon hade med sig jadde deras hund.imorgon kommer mamma och mian ÄLSKLINGAR izy och chilli GUD vad sjag kommer skna dom när jag far iväg till barcelona på måndag :'( men dom kommer ha det bra här i värmland.ah som sagt åker jag till spanien på måndag morgon kl 4 tror jag jag har inte pavkan ännu men det gör jag imorgon när jag kommer hem men jag vet inte vad jag ska packa några bra förslag?jag har tyvärr inte bilder från norge men sök på google ni så hittar ni några fina hoppas jag på.

men ni får ett musik tipps och en bild på mig och mina älsklingar

hejdå







RSS 2.0